Din seria...De ce PBSerum? LIPAZA

Din seria...De ce PBSerum? LIPAZA

De ce ?   /   Oct 8th, 2020   /   0 COMMENTS   /  A+ | a-
Enzima care rupe lanţul de grăsime (trigliceridele).
   

   

          Lipaza poate fi găsită în interiorul adipocitelor, unde joacă un rol esențial în metabolismul lipidic deoarece degradează moleculele de trigliceride reducând mărimea celulelor de grăsime și determinînd o reducere în volum a zonei tratate.
          Adipocitele (celulele adipoase), sunt un tip de celule derivate din fibroblaste a căror funcție principală este stocarea lipidelor care acționează ca un rezervor energetic.
          Cauza principală a celulitei sunt grăsimile acumulate. Atunci când între „acumularea” şi “arderea” grăsimilor de către organism există un echilibru, adipocitele îşi păstrează dimensiunile normale.
          Însă, atunci când „acumularea” depăşeşte “arderea” grăsimilor, adipocitele se măresc şi comprimă vasele sangvine şi limfatice. Chiar dacă este o problemă cu care se confruntă marea majoritate a femeilor, unele femei au dificultăţi mai mari în a elimina grăsimile decât altele.
          Un alt rol important al lipazei este capacitatea pe care o are de a elimina și/sau regla excesul de sebum responsabil pentru aspectul lucios și imperfecțiunile tenului gras și/sau cel predispus acneei, la nivel superficial, îmbunătățindu-i aspectul și textura. Ajută, de asemenea, la curățarea pielii și facilitează absorbția altor ingrediente active.
          Principalele avantaje al utilizării acestei enzime (în locul altor molecule lipolitice), sunt selecția și eficiența ei deoarece, nu va deteriora țesutul, respectând structura naturală a pielii.
          Lipaza PB500 specifică brandului PBSerum și pe care o regăsim în produsele PBSerum Slim și PBSerum Slim+ digeră în mod specific trigliceridele, descompunându-le în monogliceride și acizi grași, care sunt mai apoi eliminate prin sistemul limfatic.
          Recomandăm efectuarea unui drenajul limfatic prin masaj manual sau preso-terapie la un interval de 2-3 zile după aplicarea oricăruia din aceste 2 produse (PBSerum Slim sau PBSerum Slim+).  


 
No comments posted...

Leave a Comment

Simple catpcha image
Top