Din seria...De ce PBSerum? Peeling inteligent

Din seria...De ce PBSerum? Peeling inteligent

De ce ?   /   Oct 15th, 2020   /   0 COMMENTS   /  A+ | a-
          Pielea feţei este foarte sensibilă, deoarece este în permanență expusă la schimbările de temperatură, agenți poluanți, factori de stres etc.. În același timp, de-a lungul anilor, pielea noastră pierde din elasticitate, iar liniile fine încep să-și facă apariţia.
          Linia facială PBSerum răspunde tuturor nevoior pielii în diferite faze oferind, pentru fiecare etapă o gamă largă de produse specifice și foarte eficiente.
          Toate tratamentele PBSerum sunt bazate pe cocktail-uri de substanţe active concentrate și, pe tehnologia inovativă de "PEELING INTELIGENT".

CE ESTE "PEELINGUL INTELIGENT"?
          Este un concept revoluționar de peeling (=exfoliere), care are la bază o enzimă specifică, denumită Keratinază (Keratinase PB333) dezvoltată și patentată de PBSerum, enzimă care se regasește în toate produsele din gama facială.
          Practic, la aplicarea oricărei fiole din gama facială etapa de exfoliere este deja inclusă in tratament și alte costuri, în plus, pentru alte tipuri de produse de exfoliere (enzimatice, chimice sau mecanice) nu mai sunt astfel, necesare.
          Enzima Ketarinază recunoaşte nevoile pielii și acționează în mod selectiv și foarte eficient, separând și îndepărtând stratul de celule moarte (keratinocite), fiind concepută inclusiv pentru pielea sensibilă. Este un ingredient absolut unic printre peeling-urile tradiţionale.

          Keratinaza acționează în mod direct pe keratina acumulată în celulele moarte. Aceste celule produc pete superficiale datorită oxidării, radiațiilor UV și îmbătrânirii celulare. În același timp, efectul exfoliant pe care îl asigură încurajează reînnoirea celulară într-un mod natural, revitalizând pielea și crescându-i fermitatea.

          Keratinaza are un efect puternic inclusiv asupra pielii rebele, dar este suavă cu pielea delicată, deoarece nu produce nici un fel de iritare. Acţionează numai în cazul în care pielea are nevoie de ea, fără a altera echilibrul natural al pielii, fără să reducă hidratarea naturală. Efectul acestei enzime începe să dispară treptat, de îndată ce și-a încheiat activitatea, motiv pentru care nu este necesar să fie spălată după aplicare și acțiune.
          Această enzimă se regăsește în toate produsele PBSerum din gama facială, fiind totodată un excelent permeabilizator care ajută ca restul ingredientelor să penetreze de 4 ori mai bine în piele crescând, în mod semnificativ, eficacitatea tuturor componentelor produsului.

 

No comments posted...

Leave a Comment

Simple catpcha image
Top