Din seria DE CE!

Din seria DE CE!

De ce ?   /   Nov 18th, 2022   /   0 COMMENTS   /  A+ | a-
Pentru că zilele acestea suntem în plin avânt cu organizarea de seminarii, haideți să analizăm puțin DE CE suntem printre puținele companii de distribuție cosmetice profesionale cu o taxă modică de acces, care de fapt nu e taxă!

În primul rând, în cadrul tuturor seminariilor PBSerum Romania și Freihaut Cosmetics Romania trainerii noștri, cu experiență națională și internațională, vor fi foarte bine pregătiți, vor vorbi liber și vor livra informații valoroase pe care le veți putea aplica și în tratamentele cu alte produse decât cele prezentate! Și aici, pentru noi este foarte important să înțelegeți De Ce-ul din spate, să vă fie clare informațiile despre ingrediente, tehnici de lucru etc. Totul trebuie să aibă o logică, nu să fie un proces standard dictat de distribuitor. Îmi place să spun adesea că “pielea nu este matematică” astfel că nu vom aplica aceeași “teoremă” ci vom personaliza tratamentul în funcție de nevoile tenului. Vom înțelege fiecare pas și vom aprofunda informația la partea demo.

Chiar dacă ne vom pregăti cu slide-uri de prezentare, acestea vor conține un minim de informație, câteva notițe de ținut minte, restul va fi explicat live, în funcție de nevoile audienței.
În plus, pentru fiecare eveniment, noi trebuie să alegem o locație potrivită, să pregătim scurta pauză de socializare, sa imprimăm materialele ce le veți primi ulterior, să pregătim toată recuzita și micile surprize pentru voi etc. Și toate astea cu câteva zile în avans, mai ales când deplasările sunt la distanțe mai mari și/sau înlănțuite!

Cum credeți că se aliniază lucrurile când noi avem 25 de persoane pe lista de participare, iar la seminar vin 15, 10 stau pe telefon (e frumos la seminar…mai pui un story, mai faci o poză, te lauzi puțin că vii cu noutăți) și la final doar 5 cumpără ceva. Și nu, nu e pentru că produsele nu merită! Știu foarte bine ce valoare au produsele din portofoliul nostru!
Acum, haideți să clarificăm ceva! Taxa se transformă în voucher pentru o primă achiziție de produse, evident produsele care au făcut parte din tematica evenimentului!
Dacă noi ne pregătim, livrăm informație de calitate, cred că la final TU, participanta la seminar, ar trebui să fii cel puțin curioasă și să îți dorești să încerci, în primul rând pe tine, unul din produsele noastre!

Știința face diferența! Mereu! Așa că te asigurăm că nu vei regreta acest test!
În plus, știm și noi dinainte pe câte persoane ne bazăm. Credeți-ne, logistica din spate nu e de neglijat!

Ce ar mai fi de adăugat…După seminar ai parte de consultanță! De ce? Pentru că ne dorim să ai rezultate maxime cu produsele noastre!

Mulțumim tuturor celor care ne apreciază!

Așteptăm cu nerăbdare fiecare ocazie de a fi alături de voi, zânele frumuseții!
 
No comments posted...

Leave a Comment

Simple catpcha image
Top