De ce PBSerum? HIALURONIDAZA

De ce PBSerum? HIALURONIDAZA

Ingrediente active   /   Oct 29th, 2020   /   0 COMMENTS   /  A+ | a-
Enzima care rupe lanțul de polizaharide, respectiv acidul hialuronic

Acidul hialuronic reprezintă "materialul de ciment" al țesuturilor conjunctive ale pielii. Acesta este un polizaharid care are capacitatea de a lega și de a reține cantități uriașe de apă.

Acidul hialuronic determină reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. Acesta formează la nivelul pielii un film invizibil, transparent şi elastic, pătrunde în profunzime, îmbunătăţind calitatea ţesuturilor, conferind tegumentului supleţe, elasticitate şi tonicitate.
Hialuronidaza este o enzimă care va degrada moleculele de polizaharide de diferite tipuri. Aceste polizaharide au abilitatea de a reține cantități mari de apă, fiind una dintre principalele cauze ale formării edemelor și a retenției de lichide în unele zone. Mulțumită acțiunii hialuronidazei, aceste molecule vor fi degradate, iar lichidul reținut în ele va fi eliminat.
Rezultatul: mărirea permeabilității membranelor şi creşterea elasticității ţesutului conjunctiv.

Hialuronidaza PB3000, enzima minune specifică brandului PBSerum, luptă contra retenției de lichide, celulitei edematoase și îmbunătățește în mod considerabil inesteticul aspect al pungilor de sub ochi cauzate de retenția de lichide din organism. 
Studiile de specialitate au demonstrat o reducere a dimensiunii coapsei de 11 cm într-un interval de 2 săptămâni utilizare a unui produs specific.
 
No comments posted...

Leave a Comment

Simple catpcha image
Top