Puterea Vitaminei C

Puterea Vitaminei C

Ingrediente active   /   Mar 19th, 2021   /   0 COMMENTS   /  A+ | a-
Nu este o noutate că vitamina C are proprietăți extraordinare în corpul nostru atunci când o consumăm.
Acesta este motivul pentru care industria înfrumusețării transferă tot mai mult beneficiile vitaminei C în produsele cosmetice, dorind astfel să profite de proprietățile ei şi pentru ten, prin aplicări topice.

Vitamina C este un aliat uimitor împotriva îmbătrânirii premature, conferind pielii  luminozitate și uniformizarea tonului, fermitate și elasticitate.

Vitamina C este un antioxidant puternic deoarece previne daunele din ADN-ul celulelor care sunt expuse radiațiilor solare și radicalilor liberi. Mai mult, îmbunătățește sinteza de colagen și ajută la prevenirea ridurilor, unificarea tonului pielii și îmbunătățirea luminozitătii.
Este perfectă pentru corectarea și evitarea petelor din piele datorită capacității sale de a transmite melanina și de a colabora la distribuția pigmentului în piele.

PBSerum urmărește mereu noile tendințe și ține pasul cu toate avantajele produselor cosmetice de aceea, avem 3 linii faciale compuse dintr-un procent ridicat de vitamina C:
  • Linia PBSerum Radiant: compusă din vitamina C, combinată cu acidul kojic și enzima keratinază, fiind perfectă pentru iluminarea și unificarea tonusului pielii. După excesul de soare în timpul verii, această linie vă va ajuta să eliminați petele și să dați luminozitate tenului tern.
  • Linia PBSerum Extreme Firmness: compusă din vitamina C, DMAE și enzimele colagenază și keratinază este ideală pentru întărirea și întinerirea pielii.
  • Linia PBSerum Equlibrium este compusă din enzima keratinază, împreună cu vitaminele A, C și E. Datorită combinației de componente, această linie ajută la reducerea, chiar eliminarea imperfecțiunilor faciale cum se întâmplă de exemplu în cazul acneei și al semnelor.

Te provocăm să încerci unul din aceste produse pentru a avea parte de toate beneficiile vitaminei C.

 
No comments posted...

Leave a Comment

Simple catpcha image
Top