ETAPELE UNUI TRATAMENT COSMETIC ACASĂ

ETAPELE UNUI TRATAMENT COSMETIC ACASĂ

Terapii faciale   /   Aug 5th, 2021   /   0 COMMENTS   /  A+ | a-
Pentru o femeie căreia îi place să se privească în oglindă, dorința supremă este o piele ca “spuma laptelui” și “bujori în obrăjori”. Felul în care arătăm depinde doar de noi, iar cu o îngrijire corectă, putem face multe pentru aspectul pielii noastre. Un tratament facial complet presupune o serie de pași bine definiți și trebuie repetat la intervale regulate pentru a menține un aspect sănătos tenului.  
            În acest sens, vă propunem introducerea unui tratament facial în rutina obișnuită, urmând câțiva pași simpli. Astfel, vă veți putea bucura de beneficiile unui tratament acasă, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.
  1. Demachierea ochilor și a buzelor, îndepărtarea machiajului – pentru această etapă se poate folosi apă micelară, demachiant bifazic etc.
  2. Curățarea feței – în funcție de tipul de ten pe care îl aveți, folosiți produse corespunzătoare. Pentru o curățare eficientă, folosiți un demachiant sub formă de cremă sau sub formă de spumă. Ingredientele active conținute în aceste produse vor curăța și vor purifica pielea menținând în același timp bariera hidrolipidică și echilibrul pH-ului protector al pielii.
  3. Tonifierea feței – pentru un efect de împrospătare, dezinfectare și degresare a feței, loțiunile tonice sunt folosite pentru și reechilibrarea ph-ului pielii.
  4. Exfolierea feței – prin această etapă se va realiza îndepărtarea stratului de celule moarte și se va stimula regenerarea celulară.
Pentru efectuarea acestei etape, puteți folosi:
  • Exfoliant enzimatic – produs sub formă cremoasă, care combină rezistența acizilor cu strategia enzimelor pentru a curăța pielea în profunzime. Acidul curăța straturile superioare, în timp ce enzimele ajută pielea să se curețe din interior.
  • Gomaj (exfoliant mecanic) – produse specifice care conțin particule abrazive. Prin mișcări circulare, particulele abrazive conținute vor fi dizolvate, tenul va fi curat, luminos, iar  microcirculația sanguină promovată și îmbunătățită.

Timpul de reacție al produselor exfoliante diferă în funcție de caracteristici.
Exfoliantul se îndepărtează prin spălare cu apă, după care se aplică din nou, loțiunea tonică.  
 
  1. Aplicarea unei fiole (ampoules) sau a unui ser – acestea sunt produse care conțin o concentrație ridicată de substanțe active. Scopul acestor produse este de a îmbunătăți hidratarea, de a uniformiza culoarea tenului, de a acționa pentru ameliorarea acneei, revitalizarea tenului gras etc.
  2. Aplicarea unei măști – vă recomandăm să folosiți măști impregnate, de unică folosință. Cantitatea de substanțe active din aceste tipuri de măști este consistentă, timpul de acționare al măștii este de minimum 20 minute. Cu cât creșteți timpul de acțiune al produsului, cu atât efectele măștii aplicate vor crește și ele.
  3. Aplicarea unui produs de îngrijire a zonei ochilor sub formă de ser sau cremă.
  4. Aplicarea unei creme de întreținere a feței, cu efect de hidratare, antirid, depigmentare etc.

Recomandăm efectuarea acestui mini tratament, acasă, la un interval de 30 zile, cu produse profesionale adaptate nevoilor tenului.
Cosmeticiana ta îți va face cele mai bune recomandări!

Aveti grijă de tenul vostru!


           
           

 
No comments posted...

Leave a Comment

Simple catpcha image
Top