Seminariile PBSerum  -  află cele mai noi informații din domeniul beauty

Seminariile PBSerum - află cele mai noi informații din domeniul beauty

Cariera   /   Sep 9th, 2021   /   0 COMMENTS   /  A+ | a-
Tendința ultimilor ani în domeniul înfrumusețării s-a dovedit a se baza nu numai pe calitatea produselor folosite, dar mai ales pe calitatea serviciilor, în totalitatea lor (produse, modalitatea de folosire a lor, sfaturi si îndrumări pertinente din partea specialiștilor).

Clientela va alege întotdeauna calitatea, iar specialistul estetician are datoria de a o oferi. Consecința unei activități prin care specialistul asigură calitate muncii sale vor fi recomandările, dar și prezența periodică a clientului în cabinet, iar o pregătire solidă, împreună cu pasiunea pentru munca depusa vor fi oricând garanția succesului.

Produsele PBSerum înseamnă seruri pentru îngrijirea facială și corporală. Folosite prin aplicare topică sau împreună cu dispozitive estetice de ultimă generație, aceste produse oferă rezultate garantate și de lungă durată.

Evenimentele pe care le organizăm sunt dedicate în exclusivitate specialiștilor din domeniul esteticii profesionale (facială și corporală) interesați de nou și de dezvoltare profesională continuă (produse noi și tehnici noi de lucru), scopul final fiind dezvoltarea si completarea cunoștințelor prin oferirea de informații referitoare la anumite tipuri de produse moderne, obținute prin tehnologii de ultimă generație (biotehnologie), dar și printr-o metodă specifică, unică pe piață – liofilizarea. Împreună cu, prezentarea caracteristicilor specifice fiecărui produs în parte, specialiștilor esteticieni le este prezentată și metoda de aplicare a acestor produse.

În cadrul seminariilor PBSerum, specialiștii esteticieni află informații noi despre cum pot trata și preveni probleme estetice de actualitate precum:

- tratarea acneei, cicatricilor post acneice și revitalizarea tenului gras, cu exces de sebum;
- diminuarea petelor hiperpigmentare și obținerea unui ton uniform al pielii;
- reducerea ridurilor fine, a liniilor de expresie și hidratarea corespunzătoare a tenului;
- fermitate și rejuvenare facială;
- diminuarea bărbiei duble, a vergeturilor, grăsimii localizate, dar și a celulitei fibroase și adipoase.

Adresabilitatea principală sunt specialiștii în domeniu (esteticieni și medici) si, prin intermediul acestora, clientul final. Întreaga gamă de produse profesionale are ca și corespondentă gama de întreținere acasă, la domiciliu, gama de produse care se poate achiziționa numai prin intermediul saloanelor sau clinicilor medicale partenere și în urma unei consultații efectuate de un specialist estetician, respectiv medic. Credem cu tărie în recomandările pertinente care vor dovedi în timp calitatea produselor achizitionate de clientul final.

Până la acest moment, seminariile noastre s-au desfasurat in diferite orase din Romania (Cluj, Bucuresti, Constanța, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Timisoara, Târgu Mures), intenția noastră este de a ne îndrepta și spre alte zone geografice ale Romaniei: Bucovina sau sudul României, de unde am primit solicitări în acest sens. Pe plan zonal, suntem bine reprezentanți prin prezența unui trainer local in Bucuresti, Constanța și Cluj.

Seminariile șe desfașoară prin deplasarea echipei în orasul de destinație, la o dată, oră și locație stabilite anterior și comunicate persoanelor doritoare de perfecționare. Confirmarea prezenței se face telefonic, seminariile PBSerum fiind gratuite. O data pe an, organizam seminarii la care sunt prezenți și reprezentanți ai producătorului, numarul de participanți la seminariile noastre s-a situat între minim 14 – maxim 55 persoane.

Seminariile PBSerum înseamnă ca și participanți clienți existenti, dar și posibili clienți noi (recomandări ale clienților existenți sau persoane din domeniu care ne urmăresc prin intermediul rețelelor de social media). În completarea informațiilor pe care dorim să le oferim în continuare (produse, compoziție, modalitate de aplicare, protocoale specifice pe afecțiuni/probleme estetice deranjante), în cadrul seminariilor noastre viitoare dorim să prezentam mai detaliat modalitatea unică pe piata de obtinere a serurilor (liofilizare), avantajele unei mase moleculare foarte scazută pentru acidul hialuronic, modalitatea în care peelingul inteligent și unic în lume dezvoltat de laboratoarele Proteos Biotech Madrid (Keratinase) acționează și care este avantajul enzimelor și vitaminelor prezente în aceste produse.

Secolul XXI prin descoperirile biotehnologice tot mai avansate și evaluate au dovedit că, trainingul și perfecționarea au devenit elemente importante care vor face întotdeauna diferența. Pentru ca un specialist să devină și mai bun decât este în orice domeniu trebuie să participe periodic la cursuri de perfecționare și instruire, fiecare în domeniul propriu de activitate.

Va așteptăm cu drag la seminariile noastre!

www.pbserum.ro
No comments posted...

Leave a Comment

Simple catpcha image
Top