Nu lăsa toamna să îți afecteze pielea

Nu lăsa toamna să îți afecteze pielea

Terapii faciale   /   Sep 17th, 2021   /   0 COMMENTS   /  A+ | a-
Nu lăsa toamna să îți afecteze pielea
După vară, pielea noastră suferă o serie de dezechilibre, cum ar fi: deshidratarea și/sau petele pigmentare cauzate de expunerea la soare.

Nu trebuie uitat că în funcție de sezonul în care ne aflăm, felul cum îngrijim pielea variază, temperatura și schimbările atmosferice fac necesare anumite tratamente specifice. În timpul verii, avem sau nu avem mai multă grijă de piele și, din păcate nu suntem conștienți de necesitatea folosirii protecției solare.

Atunci când intrăm în sezonul rece credem că ne expunem mai puțin la soare și pielea noastră nu are nevoie de atâta grijă și atenție, dar, facem o mare greșeală. În acest moment al anului avem tendința de a avea grijă de zona feței și de a uita de restul corpului. Mulți spun că are un anumit sens, deoarece fața îndeplinește o funcție socială și expune întotdeauna imaginea noastră, dar noi ar trebui să protejăm și să hidratăm întregul corp, în special brațele și picioarele deoarece ele sunt cele mai expuse la temperatura scăzută.

Temperaturile din toamnă nu sunt extreme, astfel încât epiderma noastră se adaptează foarte bine în acest sezon. Dar aceasta nu înseamnă că trebuie să uităm de ea, hidratarea este o bază fundamentală pe care nu ar trebui să o ignorăm deloc și pe care să o luăm în considerare în fiecare zi.

Stresul, întoarcerea la rutină, graba ... sunt alți agenți care afectează deja pielea, de aceea, trebuie să ne oprim, să ne odihnim și să ne acordăm timp pentru a avea grijă de piele. Somnul suficient, evitarea exceselor și echilibrul culinar se poate traduce într-o piele radiantă.

La PBSerum avem o gamă largă de produse de îngrijire la domiciliu, ideale pentru persoanele (femei si bărbați deopotrivă) care nu au timp, dar care se iubesc.

Linia PBSerum Daily este special concepută pentru o aplicare zilnică ușoară, cu rezultate lungi și vizibile într-un timp foarte scurt. Pe lângă faptul că sunt 100% biologice, eficacitatea lor este susținută de numeroase studii.
Ele sunt cosmeceutice (produse specifice la granița dintre produse cosmetice și medicale) eficiente care includ un peeling inteligent (Keratinaza) care are ca scop eliminarea celulelor moarte și reînnoirea suprafeței pielii fără efecte secundare, dar și vitamine și alte ingrediente active, adaptate fiecărui tip de piele, cu efecte extrem de benefice care îmbunătățesc calitatea și textura tenului (acid hialuronic, vitaminele A, C, E, complexul de vitamine B, DMAE=dimetilaminoetanol).

PBSerum Daily vă va însoți în fiecare dimineață pentru a vă face mai frumoasă pentru că, Fiecare zi este o zi bună pentru a fi mai frumoasă!”
Momentul în care te uiți în oglindă în fiecare dimineața, nu este doar un moment oarecare, în fapt, este decisiv pentru restul zilei. Pentru că atunci decizi modul cum se va desfășura ziua respectivă. Iar dacă te simți mai atractivă, vei crede în tine și mai mult și vei putea realiza tot ceea ce îți dorești.
 
No comments posted...

Leave a Comment

Simple catpcha image
Top