TRATAMENTUL ZONELOR „ÎNCĂPĂȚÂNATE”

TRATAMENTUL ZONELOR „ÎNCĂPĂȚÂNATE”

Remodelare corporala   /   Sep 30th, 2021   /   0 COMMENTS   /  A+ | a-
Cu toții obișnuim să avem acea „zonă cu probleme” în care par să se depună grăsimi, celulită, flaciditate sau avem retenție de lichide. Vi se întamplă ca, indiferent cât de mult faceți exerciții fizice sau țineți dietă, brațele, coapsele, genunchii, abdomenul, șoldurile, fesele, printre alte zone dificile,  parcă nu atat de perfecte pe cat v-ați dori ?.

„Grăsimea înțepenită” tinde să apară deoarece celulele noastre grase au tot felul de receptori diferiți pentru scopuri diferite. Receptorii alfa-2 pot fi interpretați ca receptori răi, deoarece întârzie arderea grăsimilor, iar receptorii beta-2 sunt receptorii buni, deoarece ajută la accelerarea arderii grăsimilor.

Cu cât sunt mai mulți receptori alfa-2 în comparație cu receptorii beta-2, cu atât este mai greu să arzi grăsime, deci cu cât este mai mare numărul de receptori beta-2 față de receptorii alfa-2, cu atât este mai ușor să arzi grăsime.
„Flaciditatea înțepenită” se referă la pierderea tonusului și fermității pielii și a țesutului muscular. Această pierdere este cauzată de scăderea elastinei, responsabilă pentru asigurarea elasticității pielii și a colagenului, responsabil pentru asigurarea rezistenței la aceasta.

De asemenea, „celulita încăpățânată” este unul dintre cele mai frustrante stări. Celulita apare atunci când depozitele de grăsime presează țesutul conjunctiv de sub piele. Există mulți factori care provoacă celulita: dieta, factorii genetici, vârsta...
Celulita este o tulburare a structurii țesutului subcutanat care, împreună cu insuficiența circulatorie și limfatică, reține apa și toxinele formând noduli de grăsime. Este localizată pe  coapse, picioare, fese și în partea inferioară a genunchilor.

În ceea ce privește zonele în care avem tendința de a reține lichide, acest lucru se întâmplă atunci când nivelul nostru de hidratare nu este echilibrat și corpul nostru înclină să se agațe de acel lichid. De obicei, retenția de lichide vă poate face să vă simțiți mai greu decât în mod normal, mai puțin agil sau activ. Există un număr mare de factori provocatori: dieta, ciclurile menstruale, factorii genetici ...

Din toate aceste motive, PBSerum vrea să vă ajute oferind protocolul IDEAL pentru a scăpa de toate aceste „zone încăpățânate” și pentru a obține acel corp pe care l-ați dorit dintotdeauna!
PBSerum a dezvoltat un produs specific pentru combaterea fiecăruia dintre acești factori:
 • Acumularea de grăsime - PBSerum SLIM +
 • Apariția nodulilor fibroși sau a pielii cu aspect de coajă de portocală - PBSerum SMOOTH +
 • Retenția de lichide - PBSerum DRAIN +
 • Flaciditate - PBSerum LIFT +
Acest tratament constă în sesiuni speciale cu cele 4 produse PBSerum menționate mai sus, care alternează aplicarea profesională cu cea de îngrijire la domiciliu:
 • Aplicarea profesională: În funcție de criteriile specialistului și de evoluția pacientului, se recomandă să fie efectuate minimum 4 - 6 ședințe de două ori pe săptămână pentru a optimiza rezultatele. De asemenea, în acord cu nevoile pacientului, în aceeași sesiune pot fi aplicate diferite produse.
 • Aplicarea la domiciliu: Se recomandă aplicarea produselor pentru îngrijirea la domiciliu în completarea tratamentului profesional. În acest scop, fiecare specialist va recomanda aceste produse ușor de folosit în funcție de fiecare caz în parte:
 • PBSerum Draining Power: aplicarea zilnică a soluției microemulsificate cu un masaj simplu timp de cel puțin 15 zile.
 • PBSerum Smooth Out Power: aplicarea zilnică a soluției microemulsificate cu un masaj simplu timp de cel puțin 15 zile.
 • PBSerum Lifting Power: aplicarea zilnică a soluției microemulsificate cu un masaj simplu timp de cel puțin 15 zile.
PBSerum SLIM:
Ingredientul său este : Lipase PB500
 • Lipaza dizolvă grăsimea acumulată local. Divizează grăsimile (trigliceridele) depozitate în monogliceride care sunt ușor eliminate (lipoliză).
PBSerum SMOOTH:
Ingredientul său este: Collagenase PB220
 • Colagenaza dizolvă nodulii adipoși și acționează asupra acumulărilor de colagen întărit, dizolvând fibrele de colagen care se acumulează în jurul adipocitelor, responsabile de celulita fibroasă și de aspectul de coajă de portocală.
PBSerum DRAIN:
Ingredientul său este: Hyaluronidase PB3000
 • Hialuronidaza rupe legăturile dintre polizaharidele oricărei concentrații excesive responsabile de acumularea de lichide.
PBSerum LIFT:
Ingredientul său este: : Collagenase + Vitamina C + DMAE
 • Enzima colagenază stimulează sinteza de colagen în corpul nostru, determinând o hidratare profundă regenerând țesutul. Acest lucru stimulează generarea de fibre noi mai scurte, și mai ferme din partea fibroblastelor. Datorită acestui fapt, vom obține o creștere a fermității pielii noastre. Din aceste motive, această enzimă este utilă în special în cazurile de flaciditate (atât facială, cât și corporală).
 • Vitamina C: este un antioxidant puternic, deoarece previne deteriorarea ADN-ului celulelor care sunt expuse radiațiilor solare și radicalilor liberi. De asemenea, crește sinteza de colagen.
 • DMAE este un antioxidant natural care îmbunătățește fermitatea, tonul pielii și elasticitatea reducând imperfecțiunile în același timp.
Ți-ar plăcea să ai acel corp pe care ți l-ai dorit dintotdeauna? Solicită „tratamentul pentru zonele încăpățânate” cat mai repede!
 
No comments posted...

Leave a Comment

Simple catpcha image
Top