ALTERNATIVA PBSerum

ALTERNATIVA PBSerum

Cosmetologie   /   Oct 1st, 2020   /   0 COMMENTS   /  A+ | a-
Din păcate, suntem prea grăbiţi sau prea seduşi de campaniile de marketing şi de cele publicitare încât, cu propriii bani şi cu o încredere totală în miracolul promis de spotul publicitar, achiziţionăm produsele noastre de îngrijire fără a fi atenţi la sanatătea noastră.
          Creme care ne apără de soare dar care sunt cancerigene, rujuri cu compuşi toxici, creme antirid care ne îmbătrânesc, şampoane şi balsamuri cu mulţi parabeni, toate acestea sunt produse care se află în recuzita noastră zilnică şi de care nu ne putem lipsi doar pentru simplul fapt că am fost obişnuiţi cu ele.
          Majoritatea produselor sunt invenţii ale marketingului, adoptate de noi cu foarte multă uşurinţă. NU avem nevoie de toate acestea, putem avea o rutină mult mai sănătoasă şi cu costuri mult mai mici fără a aplica zilnic aporape 100 de compuşi chimici din produsele pe care le folosim.

          Produsele PBSerum au fost create de către o companie cu tradiţie în domeniul cercetării biotehnologice, Laboratorios Proteos Biotech, singura de pe piaţa mondială care foloseşte o tehnologie bazată pe ingrediente unice, enzime bio-active liofilizate: keratinază, colagenază, hialuronidază şi lipază. Aceste substanțe active (sau ingrediente) care au fost dezvoltate special pentru fiecare patologie reprezintă o alternativă naturală la produsele chimice, deoarece nu produc iritații sau efecte secundare. Eficacitatea lor și siguranța farmaceutică garantează rezultate vizibile într-un timp foarte scurt.

 

Ai grijă de tine și de sănătatea ta! Crede în tine!
 
No comments posted...

Leave a Comment

Simple catpcha image
Top