Radiofrecventa in tratamentele corporale si faciale

Radiofrecventa in tratamentele corporale si faciale

Cosmetologie   /   Apr 7th, 2022   /   1 COMMENTS   /  A+ | a-
Radiofrecvența este un tratament revoluționar în materie de frumusețe, fiind, o metodă non-invazivă și nedureroasă care combate lipsa de elasticitate și fermitate a pielii prin producția de noi fibre de colagen și elastină, fiind catalogată de specialiști o alternativă la operațiile estetice de lifting facial.

Principul de bază al radiofrecvenței este inducerea căldurii prin administrarea undelor elecromagnetice în vederea stimulării proceselor celulare naturale din structurile biologice într-un mod neinvaziv.

Tratamentele de întinerire ale pielii cu radiofrecvența monopolară, bipolară, tripolară,  multipolară au capacitatea de a trata semnele îmbătrânirii pe față, gât și decolteu datorită stimulării producției de noi fibre de colagen și elastină pentru îmbunătățirea tonusului și texturii pielii, rezultând astfel un efect general de lifting.

Radiofrecvența restabilește activitatea celulară îmbunătățind culoarea, densitatea și elasticitatea, contracarând laxitatea pielii cauzată de îmbătrânirea cutanată prin provocarea contracției pielii cu efect vizibil de lifting încă de la prima ședință. Efectul profund - producerea unui colagen nou se vede în câteva săptămâni sau chiar luni de la începerea tratamentului.

Efectele radiofrecvenței diatermice sunt vasodilatatoare și drenante favorizând eliminarea lichidelor stagnante și crescând aportul de oxigen în celule.

Datorită acestor efecte asupra microcirculației, radiofrecvența este recomandată în tratamentul celulitei, în staza circulatorie și limfatică precară, precum și în pierderea tonusului pielii la nivelul membrelor superioare, inferioare și a abdomenului, reducând astfel efectul  “cojii de portocală” și a edemelor localizate. De asemenea, este folosită cu success ca adjuvant în tratamentul “noilor” vergeturi.

Radiofrecvența este recomandată tuturor persoanelor cu probleme estetice, atât la nivel facial cat și corporal, fiind benefică în multe afecțiuni, cum ar fi:
  • Laxitate corporală și facială prin efectul de lifting;
  • Reducerea bărbiei duble;
  • Efect antirid extrem de eficient;
  • Reducerea pungilor de sub ochi și a cearcănelor prin efectul de drenare și îmbunătățire a circulației sangvine și limfatice și aport de oxigen;
  • Efect de strângere a porilor dilatati;
  • Reducerea adipozității localizate;
  • Refacerea conturului facial prin eliminarea țesutului adipos în exces;
  • Tratamentul cicatricilor în urma acneei netratate corespunzător;
  • Conferă luminozitate și fermitate țesutului.

Radiofrecvența este contraindicată persoanelor care sunt însărcinate sau alăptează, precum și persoanelor care prezintă infecții cutanate, herpes, boli contagioase, răni deschise pe zona de tratament, purtătorilor de stimulator cardiac, dar și persoanelor cu epilepsie.

Radiofrecvența este soluția ideală și la îndemâna orcărei persoane care dorește să mențină o piele sănătaoasă și tonifiată, fiind un procedeu de prevenire a apariției ridurilor și a laxității cutanate pentru persoanele tinere.
 
1 Comments:
  • Cea mai profesionista! Bravo, Luiza Stere!

Leave a Comment

Simple catpcha image
Top