TRATAMENTUL “HIDRAFACIAL”  - curătare, exfoliere, hrănire pentru un ten perfect

TRATAMENTUL “HIDRAFACIAL” - curătare, exfoliere, hrănire pentru un ten perfect

Terapii faciale   /   Apr 14th, 2022   /   0 COMMENTS   /  A+ | a-
Când spun hidra mă gândesc la faptul că organismul uman este peste 70% apă, că tot ceea ce este viață pe acest pământ are nevoie de apă, că pot să trăiesc fără apă doar trei zile. Așadar, pielea mea are în permanență nevoie de apă pentru a-și păstra elasticitatea, luminozitatea, aspectul viguros și coloritul uniform.

Tratamentul hidrafacial supune pielea la o serie de proceduri, fiecare ajutându-se una pe cealaltă să urce scara rezultatului final.

 Așa cum ne primenim casa, și în cazul tratamentului hidrafacial, la pasul 1 curățăm fața de grăsime și impurități cu ajutorul peeling-urilor enzimatice, iar cu microdermoabraziunea îndepărtăm cheratinocitele uscate pentru a dezvălui stratul următor de celule, care încă își păstrează calitățile. Particulele fine de diamant din dispozitivul de curățare dau o senzație de periere  ușoară a feței, fără a deteriora pielea și cu o minimă înroșire, iar presiunea creată de vacum asupra pielii are rolul unui masaj de activare a circulației sangvine.

La pasul 2, cele 3 soluții pe care le folosim sunt pe bază de apă (acid lactic, acid salicilic și acid hialuronic), ele curăță blând, eficient și mai în adâncime (decât putem să o facem cu ajutorul dischetelor demachiante) porii feței cu ajutorul unui vortex de soluție care se simte ca un duș răcoritor. Succesiunea soluțiilor va da pielii echilibru, luminozitate, strălucire, prospețime, hidratare.

În cel de al 3–lea pas, mezoterapia virtuală ne va ajuta să introducem în piele substanțele nutritive și acidul hialuronic din produsele de hidratare pe care le vom aplica pe față. În același timp, microcurenți generați de polii manipulului  vor stimula pielea să se regenereze, să elibereze reziduurile  rezultate din ciclul de viață al celulelor, să crească aportul de oxigen și să calmeze inflamațiile. Pielea fiind un organ de protecție va răspunde fără întârziere la stimuli - așa cum se irită și se înroșește când unghiile noastre acționează asupra ei brutal, tot așa se regenerează atunci când este îngrijită, hidratată și calmată cu ajutorul procedurilor cosmetice.

            Cui se adresează tratamentul hidrafacial? Tuturor! De ce?

Pentru că pielea are nevoie de hidratare, ultimele studii în domeniu arată că hidratarea este cel mai important pas în întreținerea pielii.
  • Dacă ai o piele uscată sau ridată sigur ai nevoie de hidratare;
  • Dacă suferi de acnee, pielea ta e iritată în mod constant (ca o rană deschisă) și își pierde hidratarea;
  • Dacă ai o piele grasă este pentru că doar așa, creeând un film gras, pielea poate să se protejeze la deshidratare.
Pentru un ten normal, uscat sau ridat este recomandat tratamentul ori de câte ori fața se simte încărcată - la ieșirea din vară sau iarnă pentru că atunci suferă pielea cel mai mult (cheratinocitele pierd hidratarea și dau pielii un aspect tern și uscat), dar și toamna și primăvara (când vântul suflă puternic), tot cu deshidratare ne confruntăm. 

Pentru tenul acneic sedințele se pot repeta la un interval de 14 zile , 21 zile (3 săptămâni)  sau o dată pe lună  după necesitatea pielii și recomandarea specialistului. Sesiunile de 8 – 10 tratamente succesive vor duce la calmarea roșeței, diminuarea secreției de sebum, refacerea hidratării.

Oferind pielii acest tip de tratament, îi dăruim un timp mai îndelungat de păstrare a elasticității, a luminozității și a tinereții ei, în general.

Este un tratament plăcut și relaxant, iar la final, rezultatele sunt deja vizibile: pielea se simte aerisită, ușoară , vaporoasă,  sănătoasă, capătă strălucire și ridurile fine dispar. Nu în ultimul rând, prin senzația de piele mai proaspătă inducem o stare de bine și de relaxare generală.

NU UITAȚI!!! HIDRATAREA ESTE FOARTE IMPORTANTĂ ATÂT LA INTERIOR CÂT ȘI LA EXTERIOR PENTRU O PIELE SĂNĂTOASĂ, ELASTICĂ ȘI LUMINOASĂ!
 
No comments posted...

Leave a Comment

Simple catpcha image
Top