MASAJUL FACIAL  - o metodă simplă, la îndemână și foarte eficientă în menținerea elasticității și sănătății tenului

MASAJUL FACIAL - o metodă simplă, la îndemână și foarte eficientă în menținerea elasticității și sănătății tenului

Terapii faciale   /   May 5th, 2022   /   0 COMMENTS   /  A+ | a-
Masajul facial este considerată a fi cea mai importantă procedură cosmetică deoarece este un proces complex care acționează nu numai la nivelul pielii (vase sanguine, vase limfatice, musculatură, stimularea circulației sângelui), dar și în profunzimea organismului. Este o terapie placută, relaxantă și cu foarte multe beneficii care va contribui la menținerea unui ten sănătos, suplu, tonifiat, cu riduri mai puțin vizibile. Masajul facial se poate efectua în cadrul protocolului de tratament cosmetic profesional sau, ca și sedință separată.

Cele mai importante beneficii ale masajului facial:
* Stimulează pătrunderea în piele a produsului cosmetic aplicat;
* Eliberează toxinele și îndepărtează stratul de celule moarte;
* Normalizează circulația sanguină și limfatică;
* Stimulează fibrele de colagen și elastină din țesut;
* Menține și reface tonusul muscular;
* Stimulează terminațiile nervoase de la nivelul pielii;
* Are efect detoxifiant;
* Oxigenează celulele pielii;
* Ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire al pielii;
* Relaxează mușchii de la nivelul feței.

Masajul facial reprezintă una dintre metodele naturale de detensionare a muschilor feței, dar și a întregului organism, cu atât mai mult cu cât el este completat și de masarea zonei cervicale, a mușchilor cefei, regiunii paravertebrale, părții superioare a omoplatilor și a umerilor. Prin masaj se eliberează o mare parte din stresul acumulat de corpul nostru, întrucat la nivelul feței, a gâtului, a decolteului, a cefei se află multe zone reflexogene extrem de bine inervate și vascularizate.

Durata unui masaj facial este de aproximativ 15-20 minute, miscările vor fi ferme, întotdeauna ascendente și niciodată efectuate cu brutalitate. Ca și contraindicații ale efectuării masajului facial regăsim prezența rănilor deschise la nivelul pielii, boli de piele, acneea în formă activă.

Masajul facial combinat cu produse de calitate ajută la  încetinirea procesului de îmbătrânire celulară, aduce la nivelul pielii un aflux mai mare de sânge bogat în oxigen și elemente nutritive, diminuează stresul și migrenele, îmbunătațește textura pielii, tonusul muscular facial și nu în ultimul rand, drenează limfa, încurajând detoxifierea celulară.

Pentru rezultate bune și de durată specialiștii recomandă ședințe regulate (2-3 ședințe/săptămână) la intervale regulate de timp (4-6-8 săptămâni) personalizat, după caz.
 
No comments posted...

Leave a Comment

Simple catpcha image
Top