Exista diferite modalitati de aplicare a tratamentului PBSerum.
Alege unul care ti se potriveste cel mai bine.

image

La PBSerum oferim produse create special pentru fiecare tip de aplicatie si usor de utilizat, deoarece acestea sunt compatibile cu echipamente si metode standard.


Acasa


PBSerum Uz Caznic: Usor si comfortabil de aplicat acasa


  • Produsele noastre pentru "Uz Caznic" au fost special concepute pentru o aplicare usoara acasa. Multumita tehnicii de liofilizare, ingredientii activi din PBSerum raman stabili pentru mai multi ani, pana in momentul primei folosiri, cand, sunt combinati cu solutia de reconstituire. Dupa aceea, produsul este gata pentru a fi aplicat.
    Urmatoarele explicatii pas cu pas descriu intreg procesul.In centre de infrumusetare


Esteticieni PBSerum: Aplicare in centre de infrumusetare


  • Daca preferati, puteti beneficia de un tratament cu produsele PBSerum la un estetician. Oferim o gama larga si eficienta de produse, special dezvoltate pentru esteticieni, care pot fi folosite cu o varietate de metode profesionale si cu echipamente standard. Localizeaza cel mai apropiat centru de infrumusetare aici.In centre estetico-medicale


Medici PBSerum: Aplicare in estetica medicala


  • Puteti de asemenea, consulta un doctor pentru a beneficia de tratamente cu produsele PBSerum. Va oferim o gama de produse concepute special pentru profesionistii din domeniul sanatatii, care pot fi utilizate cu o varietate de metode profesionale si echipamente standard. Gaseste cel mai apropiat centru medical-estetic aici.