Cosmeceuticele PBSerum.
Cosmetice cu eficacitatea unor medicamente.

image

Toate produsele noastre contin ingrediente active unice, dezvoltate in multi ani de cercetare biotehnologica in industria cosmetica si farmaceutica. Cosmeceuticele PBSerum sunt produse cosmetice cu efect similar unui medicament, ceea ce creste eficacitatea lor si garanteaza rezultate vizibile inca de la prima aplicare. Verifica tu insuti: verificati fotografiile reale, luate inainte si dupa tratament, disponibile pentru toate produsele noastre, precum si studiile care sustin eficacitatea cosmeceuticelor PBSerum.

Daca doriti sa va simtiti atractive, trebuie sa credeti in voi. Si un tratament cosmetic cu rezultate imediate, va poate ajuta sa credeti in voi.


Incredientele active PBSerum: enzime bio-active cu eficacitate dovedita.

Precizie inalta. Dezvoltate special pentru fiecare patologie, enzimele noastre actioneaza numai acolo unde pielea noastra are nevoie.

Grad ridicat de penetrare. Compozitia moleculara a acestora este cu mult mai mica decat cea a produselor cosmetice traditionale acest lucru permitand ca ingredientele active sa patrunda in cele mai profunde straturi ale pielii.

Potenta ridicata. Concentratia ridicata a ingredientelor active imbunatateste si prelungeste efectul.

Durata de viata mare. Procesul de liofilizare al tuturor incredientelor active este esential pentru a le mentine stabile si garanteaza eficacitatea lor timp de peste 15 ani, fara a fi nevoie de adaos de conservanti sau aditivi.

100% natural. Deoarece sunt 100% biologice, enzimele noastre sunt prietenoase cu pielea si nu produc iritatii sau efecte secundare. Ele sunt alternativa biologica a produselor chimice.

Mai mult, fiolele noastre au fost concepute special pentru a pastra enzimele izolate si de a asigura ca ele sunt 100% active in momentul utilizarii. Odata amestecate cu solutia de reconstituire, produsul este gata pentru aplicare.

Puteti aplica singure gama de produse pentru uz casnic, sau puteti beneficia de ele intr-un centru de infrumusetare/cabinet medical-estetic.