believe in yourself...

image

Buna dimineata,
In fiecare dimineata te trezesti, te apropii si te uiti la mine. In fiecare dimineata imi pui aceeasi intrebare. Sunt draguta? Sunt atractiva? Le place oamenilor cum arat? Gasesti mii de imperfectiuni la tine. Imi arati un rid nou, o pata noua pe care nu o aveai ieri, talia care este prea mare...Iti stiu preocuparile tale mai bine decat oricine. Nu esti perfecta, dar zi de zi iti demonstrezi curajul infruntandu-ma.
Zi de zi ma uimesti. Pentru ca inainte sa pleci imi arati zambetul tau plin de mandrie.
Stii ca esti #frumoasa, atat in interior cat si exterior. Pentru ca tu crezi in tine!
Cu sinceritate,
Oglinda ta


Spune-mi daca crezi in tine si iti voi spune daca esti frumoasa.


Standardele de frumusete pe care societatea ni le impune sunt departe de a fi realiste. Si totusi, cele mai multe femei, precum si un numar tot mai mare de barbati, aspira la aceasta frumusete ideala, pentru a avea corpul perfect.

La PBSerum noi credem ca frumusetea merge mult dincolo de aparente. Pentru ca frumusetea este, de asemenea, o atitudine. Nu este doar despre a fi frumoasa, ci, mult mai important, este vorba de a crede in tine. Cu toate acestea, dorinta de a fi mai atractiva este un lucru pozitiv, deoarece avand grija de tine te face sa te simti mai increzatoare. Daca te simti atractiva atunci cand te privesti in oglinda in fiecare dimineata, vei incepe ziua cu un optimism care va avea un impact asupra zilei si asupra vietii tale. A te timti atractiva este primul pas. A crede in tine este restul.

Si acolo se afla secretul frumusetii; este vorba de autoincredere si de atitudinea ta fata de viata.
Incearca-l: crede in tine, fi tu insati si vei fi mai atractiva ca oricand.