Exfoliere Inteligenta PBSerum: enzima inteligenta Keratinaza KerA PB333

image

Exfolierea inteligenta se bazeaza pe enzima bio-activa keratinaza KerA PB333 dezvoltata de PBSerum. Acest ingredient activ este foarte selectiv si actioneaza numai in cazul in care pielea are nevoie de el, in mod direct pe keratina acumulata in celulele moarte. Aceste celule produc pete superficiale, datorita oxidarii, radiatiilor UV si imbatranirii celulare, pe care aceasta enzima le separa si elimina in mod eficient. In acelasi timp, efectul exfoliant incurajeaza reinnoirea celulara intr-un mod natural, revitalizand pielea si crescand fermitatea.

  • Actioneaza doar unde pielea are nevoie
  • Stimuleaza reinnoirea celulara
  • Se absoarbe rapid si nu lasa nici o urma
  • Fara efect iritant

KerA PB333 dispare odata ce a actionat pe piele.

KerA PB333 are un efect puternic asupra pielii rebele, dar este suava pe pielea delicata, deoarece nu produce nici un fel de iritare. Asa cum arata si graficul, enzima incepe sa dispara treptat, de indata ce si-a incheiat activitatea, motiv pentru care nu este necesar sa o spalati dupa tratament.

Veti gasi aceasta enzima in toate produsele noastre faciale, deoarece este un excelent permeabilizator care ajuta ca restul ingredientelor sa penetreze de 4 ori mai bine in piele, ceea ce creste in mod semnificativ eficacitatea tuturor componentelor produsului.Microfotografiile arata efectul de permeabilitate al enzimei KerA PB333

Piele netratata

KerA PB333 (vedere la suprafata)

KerA PB333 (vedere in plan transversal)